Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

derdewondertje

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Jan Jaap, Isabel, Xin Da en Chen via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 31-01-2014 Aankomst en paar ... (4)
  • 27-01-2014 Naar huis (10)
  • 26-01-2014 Verboden Stad (6)
  • 25-01-2014 Tempel of Heaven (4)
  • 25-01-2014 Zomerpaleis (1)

Statistieken

Dit dagboek is 33168 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Drumtower en Beihaipark

Toon op kaart

23 januari 2014 | Door: derdewondertje

Aantal keer bekeken 459   Aantal reacties 8   Peking, China
a A

Drumtower en Beihaipark

Vandaag nogmaals een vrije dag (gisteren ook). Opa had nog een kennis opgebeld die in Beijing woont, en met hem hebben we eerst samen gelunched. Daarna opa zijn pak opgehaald en vanaf daar met de metro naar de drumtower gegaan. Om er te komen moesten we een stuk door de hutongs lopen. Het is indrukwekkend te zien hoe anders het leven daar is. TOen kwamen we bij de Drumtower. Opa besloot niet mee te gaan naar boven. Dat was wel makkelijk want An Hao lag lekker te slapen in de buggy en die kon zo bij opa blijven. We hadden geluk want ze gingen net ook op de trommels spelen. We gaan proberen een filmpje hiervan te plaatsen, maar weten nog niet of dat gaat lukken. Het was wel een behoorlijke klim de drumtower omhoog, vooral omdat de treden heel hoog zijn, maar Xin Da en Chen hebben het prima gedaan Toen beneden nog even wat gedronken en toen door het Beihai Park gelopen naar de metro.Omdat we heel de dag al onderweg waren, hebben we besloten vandaag niet mee eten te gaan met chris, maar hebben we even wat bij de Mac Donalds gehaald. Zo konden de kinderen nog even lekker spelen op de kamer. An Hao had vanmorgen toch ook weer wat koorts en een niet al te beste nacht gehad. Komt nog bij dat het een beetje een chinees kinderbedje is. An Hao is er al meerdere keren doorheen gezakt en An Hao is echt maar een heel licht klein mannetje. We hebben nu de bodem met wat touwtjes vast gemaakt en hopen dat het nu niet meer gebeurd. Morgen gaan we naar het zomerpaleis en moeten we al om 900 uur weg, dus vroeg opstaan. Op de foto zie je An Hao met zijn nieuwe schoentjes met lichtjes, erg chinees. De fles op de foto is een soort sterke drank met een dode slang ering. Dat kregen de mannen te drinken als borrel.

Vorige bericht » « Volgende bericht

Ga naar het overzicht

Video's bij verslag (1)

Reacties (8)

23 januari 2014 14:20 | Door: Patricia

Wat een belevenissen allemaal de afgelopen dagen! En leuke foto's! Wat zullen Xin Da en Chen veel te vertellen hebben als ze weer in Nederland zijn! Hopelijk knapt An Hao snel helemaal op. Over een aantal dagen vliegen jullie naar Nederland. Thuis in Nederland zal het voor An Hao ook wennen zijn, maar komt hij (en jullie allemaal) weer in een vast ritme, dat zal hem vast en zeker ook veel goed doen! Geniet nog van jullie tijd in China!

23 januari 2014 15:58 | Door: anthonet

O wat zag Chen genoten hebben bij die drumtower. Nu weet hij vast zeker dat hij drummer wilt worden. Mooi pak van opa, staat hem goed!
Wat een mooi belevenis is het voor jullie zeg, geniet er lekker van! Beterschap voor An Hao, hopen dat hij snel weer fit is.

Groetjes van ons

23 januari 2014 15:59 | Door: Martine

Hallo allemaal,

Leuk verslag en mooie foto's. Wat een heel andere wereld is dat toch. Fijn dat alles goed gaat met iedereen (of dan toch bijna, jammer dat An-Hao nog wat koortsig is). Mooi pak voor opa! Nog veel plezier de volgende dagen.

Groeten, Martine

23 januari 2014 18:58 | Door: Linda Goudriaan

Ziet er allemaal goed uit! Leuk om de verslagen te lezen en de foto's te zien. Nog een paar fijne dagen en dan lekker naar huis.

Groetjes Linda

23 januari 2014 19:34 | Door: Puck

Hoi. Xin da gaat het goet xin da

23 januari 2014 21:24 | Door: Roeland

Erg leuk om het zo te volgen. Afz. Roeland

23 januari 2014 21:40 | Door: Maaike

Staat u mooi het pak opa.
Wat een mooie reis, hopen dat An Hao snel opknapt.
Groetjes uit oosterland

24 januari 2014 19:32 | Door: Tessel

Lieve alemaal leuk pak voor opa. Fij dat jullie volgende week terug zijn. Gaat het goed met An Hao.

Xxxxxxxxxxxxxx Tessel